REFLEKSIJE

Refleksije

Grafika

Pri grafiki sem morala opisati 2 formata in to sta PDF in JPEG. Vzela sta mi veliko več časa kot sem predvidevala na začetku. Nato pa sem v inscapu izdelala favikon, ki mi ni povzročal težav saj se s programom nisem srečala prvič enako pa velja za program GIMP. Težave pa mi je povzročalo samo to kako opisati izdelk.

Video

Prav tako sem morala pri videu opisati 2 formata in to sta mp3 in AVI. Kar sem naredila hitreje kot pri opisu formatov za grafiko, saj so na spletu bolje opisani. Veliko časa pa mi je vzelo izdelovanje video posnetka, saj sem morala že pri posameznih posnetki paziti na velikost, da je bil vsak posnetek enake velikosti kar pa je bilo težko prilagoditi v unity-u. Nekatere posnetke mi je tudi vmes nehalo snemati kar predvidevam, da je bila težava z programom. Za ta program  pa sem se odločila na podlagi tega, da ne pušča nobene reklame kot jo pušča ice cream recorder. Zlaganje posnetka pa je šlo kar tekoče. S programom H5P pa nisem imela dosti težav, saj sem v njem že izdelovala.

Infografika

Opis programov je šel kar tekoče, saj sem inscape že opisala kar pomeni, da sem morala opisati samo program s katerim sem izdelovala in to je Crello. Pri izdelovanju infografike nisem imela težav čeprav sem se s programom srečala prvič. Program je zasnovan tko, da čeprav se srečaš prvič veš kako izdelati. Všeč mi je da sem se odločila, da bom infografiko ustvarila o licencah, saj je bilo to zelo pametno ponoviti.